Nascut a Manlleu (Barcelona), format autodidàcticament com a fotògraf, actualment treballa com a fotògraf freelance i està completant la seva formació amb el postgrau de fotoperiodisme a la UAB. Amb estudis de biologia, col·labora habitualment amb diferents equips d’investigació: el Seminari d’Arqueologia Prehistòrica del Pròxim Orient (SAPPO) de la UAB i el Marmoteam, el grup de recerca d’ecologia alpina del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Ha exposat les seves fotografies sobre la vida diària de l’equip d’investigació en arqueologia SAPPO de la UAB, a l’exposició titulada Els enigmes sota la pols, patrocinada per la Caixa de Manlleu i l’Universitat Autònoma de Barcelona, que s’ha exhibit en diferents indrets de la geografia catalana com Manlleu, Vic, St. Celoni, Barcelona, i a l’Institut Cervantes de Damasc (Síria). Les seves fotografies han estat publicades en diferents mitjans d’àmbit comarcal i nacional, com són La Vanguardia, El9nou Osona, Osona Comarca o Vertex.

Mogut per un esperit inquiet, ha enfocat la seva mirada a tot tipus d’esdeveniments des de fotografia d’esports d’aventura, passant per el fotoperiodisme i esdevenimets socials, fins les diferents cultures i països que ha tingut la oportunitat de conèixer. La seva voluntat és poder viure del que realment l’omple i el fa feliç: compartir i capturar vivències.